Glasögonorm.

Ja, nu är ju jag en snubbe med synfel. Det har väl inte missat någon förmodar jag. Köpte ett par nya glasögon för lite mer än ett år sedan och fick ett par RayBan-solbrillor på köpet. Med min styrka i glaset. Tackar!

Jag har ju då alltså inte möjlighet att kunna välja att köpa solglasögon hit och dit, som de flesta gör på sommaren. Jag får minsann nöja mig med mina. Och ja! Jag är jättenöjd. Synd bara att jag inte kan köpa och ha på mig dessa. Nej, jag köper inte bara för att ha dem hemma.. Men ni som kan – köp för fan!

OOWL Eyewear är ett UF-företag som startades av fyra kompisar på Viktor Rydbergs Gymnasium hösten 2013. OOWL fokuserar på hållbar design till lågt pris. Moderna naturprodukter för stadsfolk. För att kunna testa sin idé behöver de få in lite startkapital. Därför har de just nu en kampanj där man försöker få ihop minst 50 st pre-orders av handgjorda, snygga och högkvalitativa solglasögon i trä för 299:-. Efter att man har fått ihop femtio stycken ökar priset till 349:- och därefter går de upp till det slutgiltiga priset på 449:-

Chansen att lägga en pre-order har man till den 7:e februari och om man får ihop minst 50 stycken kommer leveransen till beställarna att ske någon gång i mars i år.
oowleyewear.com +

http://www.tjock.se

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s