Kommande projekt.

Nu har jag i princip alla lister hemma för att kunna bli klar med det på nedre plan. Efter det och Hugos tak så slänger jag mig in i nästa projekt.

Jag är ju en jävla tidsoptimist och trodde att jag skulle få lite mer gjort ute.. vad det nu skulle kunna vara? Det får bli att koncentrera oss på att göra ‘klart’ inne innan vi sätter igång med fasad, staket, stor altan, carport och allt sådant där.  Så nu är jag faktiskt tvungen att vara inne när kylan råder. Som sagt, efter lister nere och Hugos tak så blir trappan/hallen nästa stora grej.

Det är så jävla ful just nu att jag kräks. Det är så pass högt i trapphuset också att det blir svårt att gipsa, slipa och måla. Sandra har tjatat länge på mig att hon vill ha en panelvägg någonstans. Då slog det mig att vi kör stående panel i trappan, såklart! Vitmålad råspont. Det kommer nog att bli bra! Så målar vi vagnstycken vita och klär sättstegen och plansteg i en grå matta. Kanske målar sättstegen vita också. Men det beror helt på hur jävligt det gamla limmet sitter.

Så här ser trappan ut idag..

Annonser

2 thoughts on “Kommande projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s