Scandic Klarälven, Karlstad.

Ett väghotell. Jag behöver inte säga så mycket mer..

Jag bokade detta hotell för att jag ville slippa att åka in med bil och släp i centrala Karlstad. Parkeringen var klockren och jag behövde inte alls bekymra mig om att få plats.

Första intrycket när man glider in med bilen och tittar på hotellet är gammalt och slitet. Restaurangen har förvisso genomgått en stor renovering. Men det väger inte upp resten av hotellet, tyvärr. Receptionen är också sliten och personalen inte så engagerade som jag vill att de ska vara.
Själva hotellet är på två plan och jag fick ett rum en bra bit från restaurang och reception.
Rummet var ganska stort men i relativt dåligt skick. Slitet! Det var möbler i gammalt körsbär, nersuttna, blekta gröna fotöljer och ett slitet parkettgolv. Sängarna var ändå stora och ganska sköna. Det hade inte några uttag vid sängen eller något annat positivt. Däremot har Scandic nu börjat att byta ut alla deras tv-apparater till större modell och möjligheten att kunna koppla in en dator via en HDMI-kabel. Vilket inte har fungerat innan.
Badrummet höll samma standard som resten av rummet och jag fick ett med badkar. Det är för mig en konstig sak att slänga in på ett hotell? Eller? Jag vill då inte ha det. Det positiva med badrummet var faktiskt trycket i duschen!
Eftersom jag hade full upp igår med Apple-event och fotboll så beställde jag faktiskt mat till rummet. Men jag fick mig ändå en glimt av restaurangen och den var svinsnygg! Det är ju samma koncept på alla nyrenoverade Scandic-restauranger. De går i likadana färger och samma möbler. Personalen var jättetrevlig och bjöd på en kaffe under tiden jag väntade på maten!
Frukosten var helt okej. Inget speciellt med den. Den vanliga standardfrukosten som tyvärr inte innehöll några specialiteter. Ett plus var faktiskt det stora fruktfatet med ananas, vattenmelon, honungsmelon, blodgrape och vindruvor.

Jag kommer inte att ge varje grupp poäng utan det blir helheten. Det är ju det man vill ha. Även om t.ex restaurangen får full pott så drar allt annat ner. Det blir en skala från 1 till 10. Där 1 är svindåligt och 10 är snorbra!

Scandic Klarälven, Karlstad – 4,5 av 10. 
Ett tråkigt väghotell som inte har något utöver det vanliga. Allt är standard och
det är i behov av en större, omfattande renovering. Rummen är slitna och opersonliga.
Restaurangen är nyrenoverad och har trevligt personal.
Rekommenderas ej!

Jag tog inte en enda bild, jag vet. Det blir bättring på den fronten!
Bilden är tagen från Scandics hemsida.

Scandic Klarälven, Karlstad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s