Bankmorgon.

Drar och jobbar om en liten stund. Skulle ha varit i Jönköping och gjort Granngården egentligen. Men efter allt strul på banken så åker jag och Putte dit och kör klart allt idag.

Måste försöka få en tid hos läkaren idag med. Min vänsterarm är inte som den ska. Det är något muskelfäste som är överansträngt eller något. Får se vad de säger. Jag vill ju inte bli sjukskriven nu..
GTA V har ju inte släpps än. Då kan jag bli sjukskriven, tack!

Godmorgon då.

Annonser

2 thoughts on “Bankmorgon.

  1. Bäste Grankvistarjävel, bli inte förbannad nu, men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att göra ett länkbyte med dig.

    Jag förstår om du inte vill. Lika barn leka bäst. Visst, även jag kan vara en smula lättirriterad från gång till annan, och jag är en jävel på att snickra, men arbetsnarkoman? Jag? Inte då. Dessutom så har jag två fina espressomaskiner, (eftersom jag gillar espresso). Ändå så dricker jag bara någon kopp i månaden. För att verkligen slå sista spiken i kistan så borde jag kanske nämna GTA. Jag gav bort min senaste skiva, inplastad. För mig är det Gran Turismo som gäller.

    Med andra ord så är jag fullständigt otillförlitlig. Men skulle du ändå vara intresserad så hör av dig. Jag har redan länkat dig, men det går ju att göra mer än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s